Tamiya 58534 – RC F104 Version II Chassis Kit – F104V.2

Written by , under Onroad
Leave a Comment

Het nieuwe F104 versie II chassis is uitgerust met een Pivot Ball Link achterwielophanging (PBLR) zoals die al te zien was op het RM-01 chassis. Vergeleken met het vorige 3-punts T-bar achterwielophang systeem, maakt deze nieuwe opzet meer nauwkeurige aanpassingen aan de toonhoogte van de chassiskenmerken. Bovendien is de PBLR ophanging voorzien van een centrale as bal, een aluminium demper om de bewegingen van het chassis te temperen en een aluminium rol demper aan de zijkant van het chassis. De nieuwe lay-out verhoogt ook de algehele tractie en zorgt voor een hogere snelheid in de bochten. De beproefde F104 voorwielophanging is intact gebleven. Deze is voorzien van King Pin spiraalveren.
Tamiya 58534 - RC F104 Version II Chassis Kit - F104V.2Specs
Schaal: 1/10 schaal bouwpakket.
Terrein gebruik: op de weg
Aandrijving: 2WD, pinion afstelbaar, massieve as
Differential type: bal
Vering: PBLR (Pivot Ball Link achterwielophanging)
Stuurinrichting: directe servo
Vering: met olie gevulde aluminium demper
Lagers: afgeschermde kogellagers
Chassis materiaal: koolstofvezel plaat
Instelbare camber: alleen voorin
Verstelbare teen hoeken: alleen voorin
Verstelbare rijhoogte: ja
Instelbare overbrengingsverhouding: ja
Instelbare wielbasis: ja
Instelbare shock hoek: ja
Bijzonderheden: 3,0 mm carbon chassis

Vereist
7,2 batterij, lader
polycarbonaat verf
radio gear, servo, ontvanger
wielen, banden, body set, motor, esc

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Tamiya 58534 - RC F104 Version II Chassis Kit - F104V.2, 5.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2