Tamiya Verf – PS, TS, AS en acryl

Written by , under Howto
1 Comment

Tamiya Verf – PS, TS, AS en acryl

Tamiya hobby verf is bekend over de hele wereld als de beste in kwaliteit. Elke spuitbus of fles is speciaal ontwikkeld met de grootst mogelijke zorg. Of je model nu een RC polycarbonaat body of lexan body heeft, Tamiya heeft er de perfecte verf voor. Met de regenboog aan kleuren, lukt het altijd om de gewenste look of effect te krijgen. De verschillende kleuren zijn goed te combineren om zo het best mogelijke resultaat te behalen. Om de perfecte lijnen te krijgen, maskeer je je project met Tamiya afplaktape.

PS Sprays
Tamiya PS sprays zijn ontwikkeld om te worden gebruikt op lexan (polycarbonaat) RC bodies. Door de flexibiliteit van PS sprays kan de polycarbonaat body buigen zonder dat de verf scheurt of krast. PS sprays worden over het algemeen gespoten aan de binnenkant van een carrosserie, zodat de kleur intact blijft tijdens botsingen. Voor de beste resultaten bij het ​​schilderen van een carrosserie met meerdere kleuren, spuit je donkere kleuren als eerste en lichte kleuren als laatste. Metallic kleuren moeten worden ondersteund met een zilveren laatste laag. Doorschijnende kleuren kunnen worden ondersteund door, zoals kleuren of metallics voor verschillende effecten. Experimenteer met stukjes lexan (bijvoorbeeld van het uitknippen van de wielen) om te zien wat het beste werkt voor jouw project. De PS-31 Smoke is perfect geschikt voor het verven van de ramen!

tamiya ps verf voor lexan polycarbonaat

tamiya ps verf voor lexan polycarbonaat

TS Sprays
Tamiya TS Sprays zijn ontworpen voor plastic modellen en ABS plastic carrosserieën voor RC auto’s. Bij gebruik in combinatie met de primers van Tamiya is een showroom glans of verweerde, oude look mogelijk. TS sprays zijn gemaakt volgens een synthetische acryllak formule. Dankzij deze formule zijn de moeilijkste oppervlakken zonder problemen te verfen. Binnen 10 tot 15 minuten is de verf droog en volledig klaar om een tweede laag te spuiten. TS spuitverf is verkrijgbaar in glans, mat en metallic kleuren. Tamiya heeft ook een blanke lak om de metallic kleuren intenser te maken. Een flatscreen doffe body wordt verkregen door het mengen van olie om zo de effecten die worden gebruikt in militaire modelbouw na te bootsen.
tamiya ts verf voor abs hard plasticAS Sprays
Tamiya AS Spray paint, net als de TS Sprays, zijn deze bedoeld voor plastic modellen. Ze zijn de perfecte match voor vliegtuig modellering. De kleuren in de AS-serie zijn gemaakt om gemeenschappelijke kleuren voor de Tweede Wereldoorlog en de moderne militaire vliegtuigen toe te passen. AS Sprays werken ook goed voor een aantal RC vliegtuig modellen die schuim gebruiken. Bij het ​​gebruik van AS kleuren voor foam vliegtuigen moet je eerst testen op een stuk rest schuim voor compatibiliteit.
tamiya as verf voor plastic modellen vliegtuigen10 & 20ml Acryl verf
Tamiya acryl verf, gebotteld in potjes, kan worden aangebracht met een penseel of airbrush. Tamiya Acryl kan worden gemengd door verschillende kleuren te combineren. Ze zijn beschikbaar in zowel glans als matte afwerking. X-kleurcodes hebben een glanzende afwerking en XF-kleurcodes zijn mat. Door gebruik te maken van Tamiya´s additief X-21 kan een kleur die alleen beschikbaar is in glans worden omgezet in een matte kleur. Tamiya acryl verf is perfect voor airbrushen, omdat minimale verdunner is vereist. Tamiya acryl verf kan worden verdund met de acryl thinner of met de Tamiya verfverdunner. Expert modelbouwers, die onze verf op een regelmatige basis gebruiken, hebben ontdekt dat er een hardere verf shell wordt verkregen bij het ​​gebruik van de Tamiya thinner met de Tamiya acrylverf voor de airbrush.
tamiya acryl verf voor airbrush of details

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Tamiya Verf - PS, TS, AS en acryl, 9.0 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Reply

One Response to “Tamiya Verf – PS, TS, AS en acryl”

 1. Comment by Roger

  Hallo,painted a body from styrene and painted it with xf-67.
  What is the best way of finishing the paint??

  Thanks

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...