Tamiya 58518 – 1-10 RC Super Clod Buster


De Super Clod Buster is terug! Deze monstertrucks zijn voorzien van een body die geïnspireerd is op de klassieke pick-up trucks uit de jaren ’80, waardoor ze een realistische weergave hebben. De grille, luchtinlaat en roll bar zijn nagebouwd met verchroomde delen. De truck beschikt ook over een twin-motor twee versnellingsbak 4WD aandrijflijn, 8 veer dempers, grote 165mm diameter banden en een 4-wheel-drive besturingssysteem om goed te kunnen navigeren door krappe bochten.

Tamiya 58518 - 1-10 RC Super Clod Buster

Tamiya 58518 - 1-10 RC Super Clod Buster

Specificaties en functies
Schaal 1/10 RC bouwpakket.
De Super Clod Buster body is gemaakt van spuitgegoten kunststof (hard plastic).
Zeer duurzaam badkuip soort monocoque chassis.
Voor en achter draagarm ophanging met 8 veer dempers.
Voor en achter gesloten versnellingsbakken zijn voorzien van differentiëlen.
Kit bevat TEU-103BK ESC. (Originele kit was inclusief een mechanische snelheidsregelaar)
Twee 540 motoren opgenomen.
Stickervel inbegrepen.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2