Tamiya 58509 – 1/12 RC Toyota Tom’s 84C – RM01


Tamiya heeft met het gloednieuwe RM-01 chassis op de 1 op 12 schaal het racen doen heropleven over de hele wereld. Dit nieuwe chassis is voorzien van een Direct Drive 2WD setup en een pivot-ball link achterwielophanging (PBLR) om lineaire gas- en stuur-respons en realistische race actie aan te bieden. Tamiya’s 1985 release van 84c van Toyota Tom’s is de eerste body die is uitgegeven voor het RM-01 chassis.Tamiya 58509 - 1/12 RC Toyota Tom's 84C - RM01Specificaties en functies
1:12 schaal RC racing kit.
Beschikt over een 2,5 mm dikke zwart-gekleurde FRP benedendek, een in hoogte verstelbaar resin tandwielkast met type 380 motor. (540 motor kan worden gebruikt bij het verwijderen van de reserve motorplaat).
Pivot-Ball Link Achter (PBLR) vering systeem is voorzien van een centrale bal-as, een pitch demper aan het chassis en een rol demper aan de linker zijkant.
Roll veren kunnen bovendien worden geĂ¯nstalleerd aan de draaipunten voor meer geavanceerde afstelling van de vering.
Aluminium diff behuizing waardoor ball differential is aan te passen zonder het achterwiel los te maken.
Stalen achteras.
Bevestiging van zowel de hex-hub-beveiligde als 3-schroef-beveiligde wielen zijn mogelijk met het RM-01 chassis.
Voorzijde onafhankelijke wielophanging heeft geoptimaliseerde kingpin.
Gebruik item 55105 Tamiya LF Batterij LF1100-6.6V Racing Pack (M-Size) als stroombron.
Installatie van vierkante accu’s (bijvoorbeeld 1S hard case accu packs) is ook mogelijk met glas tape (apart verkrijgbaar).
Inbegrepen Polycarbonaat body van een Toyota Tom’s 84c.
Sticker vel en een driver torso inbegrepen.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2