Tamiya 58503 – 1/10 RC Honda Ballade Sports Mugen – M05 CR-X PRO

Written by , under Onroad
Leave a Comment

De Honda Ballade Sports Mugen CR-X PRO is een speciale versie van Honda’s bekende 1980 FWD compacte sportwagen. Deze werd belangrijke voor jonge Gen X’ers ​​van het midden van de jaren tachtig. Het kwam door de beroemde Honda-tuner Mugen, waaronder voor- en achter blister spatborden, voorkant lucht inlaat en de achterspoiler. Het werd vaak gezien als een pace car op de Japanse circuits tijdens de jaren 1980 en heeft nog steeds een grote schare fans vanwege zijn sportieve vorm en snelle prestaties. Het kan worden gesteld dat de CR-X een van de katalysator voertuigen was die de Japanse tuner revolutie voort heeft gebracht.

Tamiya 58503 - 1/10 RC Honda Ballade Sports Mugen - M05 CR-X PRO

Tamiya 58503 - 1/10 RC Honda Ballade Sports Mugen - M05 CR-X PRO

Specificaties en functies
1:10 Schaal montage kit
FWD M0-5 chassis
Onafhankelijke ophanging met spoel over dempers
225mm medium wielbasis specificatie
Inclusief polycarbonaat body en sticker set voor de Honda CR-X
Inclusief 540 motor en Tamiya BK-104 ESC (elektronische toerentalregeling)

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2