Tamiya 58492 – RC TA06 PRO Chassis Kit – TA06

Written by , under Onroad
Leave a Comment

De nieuwste toevoeging aan het onroad Tamiya RC Touring Car segment is de TA06 PRO. Deze is gemaakt met input van het WK-winnende TRF (Tamiya Racing Factory) team. Tamiya begon met de moderne touringcar standaard van de TA-01, die voor het eerst werd uitgebracht in 1992. Dit is de 6e generatie 4WD chassis, dat een totaal nieuwe lay-out heeft en een uitstekende balans biedt. De motor en de accu zijn gemonteerd langs de middellijn van het chassis met de ontvanger en servo aan beide zijden geplaatst. Het dual-drive systeem heeft riem aangedreven voorwielen en tandwielkasten aangedreven achterwielen. De tandwiel aangedreven wielen bieden snelle gasrespons en een verbeterde acceleratie. De accu kan worden benaderd via de onderkant van het chassis voor het gemak. De verfijnde Inboard Front Suspension (IFS) setup kan ook worden veranderd in een standaard buitenboordmotor setup dankzij de bij de kit inbegrepen demper stay delen. Voor en achter versnellingsbakken zijn uitgerust met een nieuw ontworpen gear diff-eenheden om het motorvermogen effici├źnt over te brengen en bieden een superieure tractie en acceleratie.

Tamiya 58492 - RC TA06 PRO Chassis Kit - TA06

Tamiya 58492 - RC TA06 PRO Chassis Kit - TA06

Specificaties en functies
Olie gevulde TRF Special Dempers (Hard zwarte coating aluminium shock organen)
4WD, onafhankelijke double wish bone-veersysteem
Universal Aandrijfassen
Low-Friction drive riemen (174mm, 453mm)
Aluminium motor plate
Volledig voorzien van kogellagers
Koppeling aluminium assen (Blauw)
Aluminium ball connectors (Blauw)
Hi-Torque servo saver (Zwart)
De motor wordt geïnstalleerd op het midden van de achterste positie die helpt te verbeteren tractie voor de achterwielen.
Is uitgerust met aluminium motorplaat en aluminium tandwiel houder van het TA-05 chassis platform.
Compatibel met TA05 en TA06 touring auto en sportauto body sets
Ophanging onderdelen uit de vorige TA-05 platform worden gebruikt op de nieuwe TA-06. (Korte omkeerbare ophanging, de stuurinrichting blokken, blokken en castor optionele aluminium ophanging mounts) zijn overdraagbaar
Kunststof onderdelen zijn gemaakt van duurzaam FRP (glasvezelversterkt kunststof)
Chassis batterijvak is compatibel met NiCd, NiMH, LiPo en LiFe accu-technologie├źn.
De batterij kan worden benaderd vanuit de onderkant van het chassis door het verwijderen van de batterijklep.
Standaard buitenboordmotor ophanging is mogelijk met de kit inbegrepen. De demper blijft gedeeld.
Let op: Body, wielen, banden, motor, accu / lader en zender/ontvanger moeten apart gekocht worden.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2