Tamiya 58490 – RC Honda CR-Z – FF03

Written by , under Onroad
Leave a Comment

De 2010 3-deurs hatchback sport hybride coupe Honda CR-Z is uitgerust met een 1,5 liter SOHC 16-kleppen i-VTEC motor, die een uitstekend verbruik produceert van 1 op 25. De Honda CR-Z is ook de eerste hybride met een 6-speed handgeschakelde transmissie. Dit terwijl haar voorganger, de CV-T, meteen paddle-shift transmissie was uitgerust. De CR-V won de “Japan Car of the Year 2010-2011″ en is nu gereproduceerd als een 1:10 RC auto op het FF-03 chassis.

Tamiya 58490 - RC Honda CR-Z - FF03

Tamiya 58490 - RC Honda CR-Z - FF03

Specificaties en eigenschappen
1:10 RC bouwpakket van de Honda CR-Z.
Polycarbonaat body.
Horizontaal gemonteerde motor is geĂ¯nstalleerd aan de voorkant van het chassis.
Volledig voorzien van kogellagers, front bal differentieel en CVA shock units.
Korte omkeerbare draagarmen met suspension voor TA05 V2, TB03, TRF416 en TRF417.
Voorwielaandrijving.
Volledig onafhankelijk, double wishbone ophanging.
Stickervel en afplakstickers inbegrepen.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2