Tamiya 58482 – RC Stadium Blitzer 2010

Written by , under Offroad
Leave a Comment

Dit is de re-release van de 2WD truck Stadion Blitzer die voor het eerst werd uitgebracht in 1992. De opwinding die te zien is bij big-size stadion truck racing wordt nu evenaard met Tamiya’s Stadium Blitzer. Tamiya, met hun radiografisch bestuurbare ervaring, staat garant voor echte RC opwinding. Het lichtgewicht, maar stevige ABS badkuip type frame / chassis biedt gemakkelijke toegang tot de mechanica voor onderhoud klusjes. Voor en achter onafhankelijke wielophanging heeft monocoque type lagere vering die zowel licht in gewicht als stevig is. De vering wordt getemperd door zware, olie gevulde schokdempers op alle hoeken, voor de meest vloeiende rit. De grote voorbanden zijn triple rib en pin spikes voor een goede rijstabiliteit, terwijl de achterbanden gebruik maken van een combinatie van pin spikes en X-patroon vorm. De wilde agressieve styling van het Stadion Blitzer is geproduceerd met behulp van een lichtgewicht polycarbonaat (Lexan) kap.

Tamiya 58482 - RC Stadium Blitzer 2010

Tamiya 58482 - RC Stadium Blitzer 2010

Specs & Features
1:10 RC assemblage model kit.
De basis lay-out van het oorspronkelijke stadion Blitzer blijft hetzelfde en is uitgerust met dezelfde populaire body.
4-wiel onafhankelijke double wishbone ophanging en CVA olie dempers bieden voldoende vering.
Het lage zwaartepunt van het ABS plastic badkuip chassis heeft een achterop gemonteerde motor. Sealed diff tandwielen inbegrepen.
De behuizing van polycarbonaat is reproduceert in de vorm van het stadion racer-achtige trucks en komt in dezelfde kleurstelling als het in 1992 uitgegeven origineel.
13T en 15T driving gear inbegrepen.

Tamiya 58482 - RC Stadium Blitzer 2010 - chassis

Tamiya 58482 - RC Stadium Blitzer 2010 - chassis

Dit model is onder andere te koop bij JV-RCStore en ShopTamiyaModelbouw.

 

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2