Tamiya 58477 – RC 2WD Buggy – 2011

Written by , under Offroad
Leave a Comment

Tamiya is trots op deze release van het “Base Model” van een 2WD buggy die is gebaseerd op de populaire TRF201 (item 42167). TRF team bestuurder Lee Martin behaalde hiermee de overwinning op de recente 2WD Off Road Europese Kampioenschappen. Het chassis is voorzien van een in lengterichting gemonteerde accu met RC-eenheden aan weerszijden voor een optimale balans. Het is ontworpen voor een laag zwaartepunt en zoveel mogelijk bodemvrijheid te bieden. De motor is gemonteerd aan de achterzijde om de tractie en acceleratie te maximaliseren. Deze machine is ideaal voor gebruikers die net in de off-road RC scene beginnen en kan heel goed dienen als een uitgangspunt voor latere upgrades.

Tamiya 58477 - RC 2WD Buggy - 2011

Tamiya 58477 - RC 2WD Buggy - 2011

Specs & Features
1:10 RC bouwpakket model.
Nieuw ontworpen body en TRF201 achtervleugel inbegrepen.
Wielen en banden inbegrepen.
TRF201 versterkte 52T Ball Differential Gear Set (item 54262) inbegrepen.
Voor- en achterzijde CVA olie dempers absorberen schokken.
Stickervel en maskeer tape opgenomen .
Door het installeren van afzonderlijk verkrijgbare TRF201 Option Parts, is deze 2WD Buggy om te bouwen naar TRF201 (item 42167) specificaties.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2