58464 – RC Suzuki Swift Super 1600 – M05Ra

Written by , under Onroad
Leave a Comment

De Motul Nismo GT-R deed mee in de IP-4-klasse op de 15e Tokachi 24-uurs endurance race gehouden in Hokkaido, Japan. De Motul Nismo GT-R is gebaseerd op de straat versie van de Nissan GT-R, met Nismo option parts toegevoegd. De Nismo option parts en de Motul olie werden toegevoegd om het algehele uithoudingsvermogen te verbeteren. Over het geheel genomen presteerde de auto goed in de race, met slechts een paar mechanische problemen.

58464 - RC Suzuki Swift Super 1600 - M05Ra

58464 - RC Suzuki Swift Super 1600 - M05Ra

De M05RA deelt dezelfde chassis lay-out als de standaard M05, met de servo, ontvanger en ESC gepositioneerd voor verbeterde gewichtsverdeling en een lager zwaartepunt. Het M-05RA chassis is voorzien van nieuwe bumpers aan voor- en zijkant voor extra bescherming, evenals verschillende bevestiging posities voor dempers en bovenarmen voor een breder scala van Vering-settings. Nieuw ontworpen 60D rally block banden hebben ook hun eigen unieke profiel.

Bevat onderdelen waarmee de wielbasis van het chassis kan worden aangepast (korte, middellange of lang / Wielbasis : 210mm, 225mm, 239mm).
Nieuw ontworpen zijbumpers.
Nieuw ontworpen voorbumper.
Nieuw ontworpen staanders.
Nieuw ontworpen 60D rally blocktires.
Voor & achter polycarbonaat lichtbakken.

Specs & Features
1:10 RC assemblage model kit.
Polycarbonaat body, met inbegrip van gescheiden gegoten lichtbakken.
Zijspiegels en achtervleugel apart gegoten in ABS kunststof.
Inclusief polycarbonaat guards die de motor en de batterij beschermen tegen vuil en puin.
Lengte: 347mm , Breedte: 168mm , Hoogte: 138 mm. Midden wielbasis : 225mm.
Nieuw ontworpen 60D rally block banden inbegrepen.
Installeer apart verkrijgbaar Tamiya LED Light Unit (TLU -01, part number 53909) voor spannende licht actie.
Een brede waaier van Option Parts voor het M-05 chassis is reeds beschikbaar.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2