58373 – RC NISMO Coppermix Silvia – TT01 met LED Lights

Written by , under Onroad
Leave a Comment

De NISMO Coppermix Silvia maakte zijn debuut op het 2005 Nismo Festival. Tamiya heeft een getrouwe replica van de slanke vorm van deze aangepaste super auto op een 1:10 schaal RC model gemaakt. Koplampen zijn realistisch gerepliceerd met LED-verlichting van full-size HID lampen.

58373 - RC NISMO Coppermix Silvia - TT01 met LED Lights

58373 - RC NISMO Coppermix Silvia - TT01 met LED Lights

Over de NISMO Coppermix Sielvia
Tijdens haar optreden van het 2005 Nismo Festival, gehouden op Fuji Speedway, is de NISMO Silvia ontworpen om als straat legale versie uiteindelijk op de weg te komen. Met hoge ogen gooiend in de Tuners Battle, verrast Silvia de toeschouwers ook door groot drift racing potentieel. Met het oog op aanpassing van de monsterlijke kracht van deze supercar voor het dagelijks rijden, is een Super Coppermix Koppeling geĂ¯nstalleerd om een machtsevenwicht te bieden.

Over het model
Hoge kwaliteit RC Coppermix Nismo Silvia op het lichtgewicht, eenvoudig te monteren TT-01 chassis.
Hoge kwaliteit polycarbonaat body toont realistisch de Nismo Coppermix Silvia.
Nieuwe plastic onderdelen van koplamp.
Geleverd met kleurrijke logo stickers van Nismo en Super Coppermix.
4WD cardan-as badkuip chassis met gedempte veer, 4-wiel onafhankelijke double wishbone ophanging en gelockte voorste en achterste differentieel versnellingsbak.
Kit bevat LED-verlichting voor koplampen en achterlichten.
Kit bevat elektronische snelheidsregelaar (TEU-101 BK).
Breed scala van tune-up parts is afzonderlijk verkrijgbaar.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2