58375 – RC Mobil 1 SC – TA05

Written by , under Onroad
Leave a Comment

Team LeMans ‘Mobil 1 SC’ is een van de vier Lexus SC430 auto’s die is opgenomen in de 2006 Super GT-serie. Tamiya’s RC model maakt gebruik van het hoge prestaties TA05 chassis met gelijke lengte van voor- en achter aandrijfriem. Gedetailleerde behuizing van polycarbonaat en groot formaat stickers bieden een zeer realistisch uiterlijk.

58375 - RC Mobil 1 SC - TA05

58375 - RC Mobil 1 SC - TA05

Over het model
2-riem aangedreven 4WD high performance RC van de Mobil 1 SC (TA05).
Chassis-structuur ontworpen voor ultra-laag zwaartepunt en de optimale balans.
Wordt geleverd met grote logo stickers.
Single-deck frame en andere functies maken het uitvoeren van onderhoud eenvoudiger dan ooit.
Volledige kogellager configuratie voor maximale efficiëntie.
Duurzaam en lichtgewicht polycarbonaat body toont nauwkeurig de Mobil 1 SC.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2