58376 – RC F103GT Courage – F103GT Finished Body

Written by , under Onroad
Leave a Comment

Al meer dan 2 decennia heeft Yves Courage, oprichter van Courage Competition, zijn leven gewijd aan het ontwerpen van Le Mans uiterst concurrerende machines die opboxen tegen die van de mondiale auto-bedrijven. Nu is een aantal door Courage ontworpen race auto’s in de Le Mans Endurance Series (LMES) en 24 uur van Le Mans uitgekomen. Een van deze werken is het Courage team van 2 auto’s (de LC70-model), die momenteel concurreren in de LMP1-groep van de LMES, met de openingsrace in Istanbul (Turkije), gehouden van 7 tot 9 april 2006. De nieuwe LC70s worden aangedreven door Mugen motoren en rijden op Advan banden en hebben een strak uitziende donker blauw en rood kleurenschema. Dit model beschrijft wagen nr. 13, bestuurd door de Japanse bestuurder Kurosawa, die gesponsord wordt door het merk Tamiya.

58376 - RC F103GT Courage - F103GT Finished Body

58376 - RC F103GT Courage - F103GT Finished Body

Basis specificaties
Direct drive 2WD transmissiesysteem gemonteerd in FRP Dubbeldeks frame.
Ball differentieel – 2-delig stuurinrichting tie-rod.
Voorvering: King pin veer, links / rechts onafhankelijk.
Achtervering: Rigid type met FRP T-bar en wrijving demper plaat.
RS540 type motor.
Vereist ESC regelaar.

Nieuwe Onderdelen
Nieuwe Mesh Wheels.
Nieuwe bumper gemaakt van gegoten onderdelen.
F103GT Courage body mounts zijn verlaagd.
Afgewerkt polycarbonaat body nauwkeurig reproduceert de Courage LC70 zoals gezien bij de openingsronde van de Le Mans in Istanbul, Turkije.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2