58377 – RC Ferrari FXX – TT01

Written by , under Onroad
Leave a Comment

Ferrari’s super-exclusieve auto’s, gebouwd in 2005 en verkocht aan slechts 29 elite klanten voor een prijs van 1,5 miljoen euro, is gepland voor een release als een Tamiya RC auto. Als eerste zal uitkomen een hoge kwaliteit pre-painted en afgewerkte body op het aanpasbare en eenvoudig te gebruiken TT-01 chassis. Er komt ook een een versie met een kale body gecombineerd met Tamiya’s 2-riem 4WD chassis TA05.

58377 - RC Ferrari FXX - TT01

58377 - RC Ferrari FXX - TT01

Over de Ferrari FXX
De Ferrari FXX op basis van de Enzo is onthuld in december 2005, maar is ontwikkeld op basis vn het racen van het bedrijf. De 6262cc V12 motor levert meer dan 800pk vermogen. De FXX bevat technologie afgeleid van F1 racewagens, waardoor schakelen in minder dan 100 milliseconden kan. Hierdoor valt deze auto in dezelfde klasse als F1-circuit machines. Eigenaren van de auto zijn toegestaan om deel te nemen aan test-rijden en de ontwikkeling van toekomstige Racing Technology.

Over het model
Nauwkeurig gevormde polycarbonaat body van de Ferrari FXX op de lichtgewicht en makkelijk te monteren TT-01 chassis.
Body is beschilderd met stickers zijn reeds aangebracht.
4WD cardan-as badkuip chassis met 4-wiel onafhankelijke double wishbone ophanging en gelockte voorste en achterste differentieel versnellingsbakken.
Aangedreven door een 540 type motor.
Kit bevat racing slick banden en elektronische snelheidsregelaar.
Breed scala van hop-up parts apart verkrijgbaar.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2