58378 – RC Ferrari FXX – TA05


Ferrari’s super-exclusieve auto’s, gebouwd in 2005 en verkocht aan slechts 29 elite klanten voor een prijs van 1,5 miljoen euro, zijn gepland voor een release als een samenstel body gecombineerd met de hoge prestaties van Tamiya’s 2-riem 4WD chassis TA05.

58378 - RC Ferrari FXX - TA05

58378 - RC Ferrari FXX - TA05

Over de Ferrari FXX
De Ferrari FXX op basis van de Enzo is onthuld in december 2005, maar is ontwikkeld op basis vn het racen van het bedrijf. De 6262cc V12 motor levert meer dan 800pk vermogen. De FXX bevat technologie afgeleid van F1 racewagens, waardoor schakelen in minder dan 100 milliseconden kan. Hierdoor valt deze auto in dezelfde klasse als F1-circuit machines. Eigenaren van de auto zijn toegestaan om deel te nemen aan test-rijden en de ontwikkeling van toekomstige Racing Technology.

Over het model
2-riem aangedreven 4WD high performance RC van de Ferrari FXX.
Chassis-structuur ontworpen voor ultra-laag zwaartepunt en de optimale balans.
Single-deck frame en andere functies maken het uitvoeren van onderhoud eenvoudiger dan ooit.
Volledige kogellager meegeleverd voor maximale efficiëntie.
Inclusief Type 540 motor, voor / achter bal diff en CVA olie dempers.
Wielen: Medium small (zwart). Banden: Racing slick medium small.
Duurzaam en lichtgewicht polycarbonaat body toont nauwkeurig de Ferrari FXX.
Electronic Speed Controller wordt apart verkocht.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2