58382 – RC Mazda RX-7 FD3S – TT01 met LED Lights

Written by , under Onroad
Leave a Comment

Na de NISMO Coppermix Silvia en de NISMO R34 GTR Z-Tune, is Tamiya trots om de Mazda RX-7 FD3S op het gebruikersvriendelijke TT-01 chassis te presenteren.

58382 - RC Mazda RX-7 FD3S - TT01 met LED Lights

58382 - RC Mazda RX-7 FD3S - TT01 met LED Lights

Over de Mazda RX-7 FD3S
De 3e en laatste generatie van de RX-7 was en is nog steeds een van de beste sportauto’s ooit geproduceerd. Met zijn krachtige en toch efficiënte RE13B 2-rotor Wankel Rotary engine en geavanceerde twin-turbo-systeem, uitstekende balans en lage gewicht, heeft de RX-7 FD alle ingrediënten van een echte sportauto en is nog steeds een veel gewilde machine om in te rijden onder liefhebbers. De fraai gebogen futuristische vorm van de body bleef aanlokkelijk gedurende een productieperiode over 11 jaar en het blijft een direct herkenbaar pictogram dat ook haar intrede heeft gemaakt in de populaire cultuur met optredens in grote films als “The Fast and the Furious”-reeks, games, zoals de “Gran Turismo”-serie en de Japanse animatie hit “Initial D”.

Over het model
Lichtgewicht en gebruikersvriendelijke TT-01 chassis voor een moeiteloze montage.
4WD cardan-as badkuip chassis met gedempte veer, 4-wiel onafhankelijke double wishbone ophanging en gelockte voorste en achterste differentieel versnellingsbak.
Inclusief elektronische snelheidsregelaar (TEU-101 BK) en type 540 motor.
Inclusief LED’s voor koplampen en achterlichten die automatisch inschakelen wanneer de auto wordt aangezet. Voeg de TLU-02 Light Control Unit (item 53937) toe voor meer controle van het licht.
Onderscheidende koplampen zijn gemaakt van apart gegoten onderdelen voor een nog realistischere look.
Breed scala van tune-up onderdelen zijn los verkrijgbaar.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
58382 - RC Mazda RX-7 FD3S - TT01 met LED Lights, 6.5 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2