58381 – RC Open Interface Tom’s SC430 – TA05

Written by , under Onroad
1 Comment

In een reactie op de populariteit van de 1:10 Mobil 1 SC430, introduceerd Tamiya een tweede Lexus SC430 auto, momenteel niet in de 2006 Super GT-serie. Het Tom’s Toyota Team SC430 Open Interface radiografisch bestuurbare model maakt gebruik van de hoge prestaties van het TA05 chassis met gelijke lengte van voor- en achter aandrijfriem. Gedetailleerde behuizing van polycarbonaat en groot formaat decals zorgen voor een uiterst realistische uitstraling.

58381 - RC Open Interface Tom's SC430 - TA05

58381 - RC Open Interface Tom's SC430 - TA05

Over de Open Interface Tom’s SC430
Toyota introduceerde de Lexus SC430 als de opvolger van de Supra voor de 2006 Super GT. Gedreven door het duo Juichi Wakisaka en Andre Lotterer, was het beste van het team het winnen van Round 4 op het Sepang Circuit in Maleisië. Met nog twee rondes te gaan en Wakisaka Lotterer zijn zijn de gedoodverfde winnaars voor de eerste plaats in de Driver’s Ranking met Team Kunimistu en momenteel de eerste plaats in de Team Ranking boven NISMO. Hoewel de uiteindelijke overwinning nog steeds voor het grijpen ligt, heeft Toyota Team Tom’s sterke en consistente prestaties gedurende het seizoen 2006, wat  vrijwel zeker resulteert in een podiumplek.

Over het model
2-riem aangedreven 4WD high performance RC van de Open Interface Tom’s Toyota Team SC430 (TA05).
Chassis-structuur ontworpen voor ultra-laag zwaartepunt en de optimale balans.
Wordt geleverd met grote logo stickers.
Single-deck frame en andere functies maken het uitvoeren van onderhoud eenvoudiger dan ooit.
Volledige kogellager configuratie voor maximale efficiëntie.
Duurzaam en lichtgewicht polycarbonaat body beeldt nauwkeurig de SC430 van Toyota Team TOM’s uit.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply

One Response to “58381 – RC Open Interface Tom’s SC430 – TA05”

 1. Comment by welcome

  Hi there, You have done an excellent job. I will definitely digg it and in my opinion recommend to my friends. I’m sure they will be benefited from this site.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2