58380 – RC Keen Hawk – DF03

Written by , under Offroad
Leave a Comment

Ontwikkeld met behulp van echte race-gegevens, krijgt de DF-03 4WD Racing Buggy Chassis nu haar tweede stijl. Als vervolg op de populaire Dark Impact, die werd gekenmerkt door een zwart gekleurd agressief uiterlijk, krijgt de Keen Hawk een strak, futuristisch en ‘hero├»sch’ uiterlijk. Het duurzame monocoque chassis biedt contortion weerstand met een drive-train lay-out die een schroefas geregeld in het midden voor een optimale zwaartepunt voor een uitstekende balans functies. In combinatie met de multi-verstelbare 4-wheel double-wishbone ophanging, moet er op het circuit rekening mee gehouden worden.

58380 - RC Keen Hawk - DF03

58380 - RC Keen Hawk - DF03

Over het model
High performance 1:10 4WD Buggy bouwpakket ontworpen voor off-road racing.
Inclusief wit-gekleurde grote schotel Wielen en High Density Spike Tires (GRP samengestelde K) voor een uitstekende controle offroad.
Voor en achter compacte & gelockte versnellingsbakken uitgerust met ball differential voor tractie op elk oppervlak.
Volledige kogellagers opgenomen voor maximale effici├źntie aandrijving.
4-wiel onafhankelijke double wishbone ophanging beschikken over CVA olie dempers en extra lange vering armen voor een betere stabiliteit en bediening.
Inclusief type 540 motor.
Vereist Electronic Speed Controller (apart verkrijgbaar).

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2