58379 – RC AMG Mercedes DTM 2006 – TT01 Vodafone Finished Body

Written by , under Onroad
Leave a Comment

Tamiya presenteert het 1:10 schaal radiografisch bestuurbare model van de Vodafone AMG-Mercedes C-Klasse, waarmee de eerste twee ronden van de Deutschen Tourenwagen Masters (DTM) 2006 en de Euro Speedway op de Hockenheimring gewonnen zijn. De Mercedes C-Klasse 2006 wordt geleverd met een volledig afgewerkte body, met verf en stickers pre-assembled en is gemonteerd op de user-friendly TT-01 chassis.

58379 - RC AMG Mercedes DTM 2006 - TT01 Vodafone Finished Body

58379 - RC AMG Mercedes DTM 2006 - TT01 Vodafone Finished Body

Over de Vodafone AMG-Mercedes C-Klasse DTM 2006
Een van de vier 2006-modellen Mercedes C-klasse auto’s racen in dit jaar DTM, het Team Vodafone AMG-Mercedes heeft een flitsende rode en zwarte kleurstelling. De bestuurder is de Duitser Bernd Schneider, DTM kampioen in 2000, 2001 en 2003. Met precies de helft van de DTM nog te gaan, heeft Schneider een zeer sterk resultaat tot nu toe, door het winnen van de eerste twee ronden om zich in de top van de Classificatie Drivers te begeven.

Over het model
Hoge kwaliteit polycarbonaat body en gedetailleerde tekening verbeelden Vodafone AMG-Mercedes C-Klasse DTM 2006 op het makkelijk te monteren TT-01 chassis.
Body is beschilderd en stickers zijn reeds aangebracht.
4WD cardan-as badkuip chassis met 4-wiel onafhankelijke double wishbone ophanging en gelockte voorste en achterste differentieel versnellingsbak.
Aangedreven door een 540 type motor.
Kit bevat racing slick banden en elektronische snelheidsregelaar (TEU-101 BK).
Breed scala van hop-up parts apart verkrijgbaar, waarmee de TT-01 uit te breiden is met je RC ervaring en kennis.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2