58384 – RC Subaru Brat – 2WD Truck


Tamiya brengt weer een andere RC klassieker met deze Subaru BRAT. Longtime fans zullen weer de ervaring van de nostalgie van hun jeugd hebben en beginners kunnen genieten van de eenvoudige bediening van deze kleurrijke off-road truck.

58384 - RC Subaru Brat - 2WD Truck

58384 - RC Subaru Brat - 2WD Truck

Over de Subaru BRAT
De Bi-drive Recreatieve All-terrain Transporter is gemaakt door Subaru in de late jaren 1970 uit hun vroegere 4WD Stationwagon model voor de Amerikaanse markt. Aangedreven door een platte vier-en-motor variërend van 1.6 tot 1.8 liter in verplaatsing, had deze pick-up de unieke eigenschap van het hebben van spring zetels gelast op het truck chassis, waardoor het moet worden ingevoerd als een auto in plaats van een vrachtwagen. Een van de meer bekende eigenaren van de auto was de voormalige Amerikaanse president Ronald Reagan, wiens rode BRAT wordt hersteld en weergegeven in zijn vroegere woonplaats in Californië.

Over het model
Hoge kwaliteit 1:10 radiografisch bestuurbare montage kit van de Subaru BRAT, een van de vroege Tamiyas RC creaties.
Zelfde 2WD chassis zoals gebruikt voor item 58354 The Frog, met 4-wiel onafhankelijke wielophanging voor het stoere off-road rijden.
Geleverd met twee body parts, een gemaakt van een kunststof materiaal dat lijkt op de oorspronkelijke BRAT voor een nostalgisch gevoel en een gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal.
Type 540 motor inbegrepen.
Electronic Speed Control Unit (TEU-101BK) ook opgenomen.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
58384 - RC Subaru Brat - 2WD Truck, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2