58390 – RC Impreza WRC Monte Carlo ’07 – TT01 LED Lights


Tamiya heeft een lange geschiedenis in het uitbrengen van radiografisch bestuurbare modellen van real-life World Rally Championship auto’s en ook dit jaar is er de aankondiging van de nieuwe Subaru Impreza WRC Monte Carlo 07 op het populaire TT-01 chassis compleet met opvallende LED lichten.

58390 - RC Impreza WRC Monte Carlo '07 - TT01 LED Lights

58390 - RC Impreza WRC Monte Carlo '07 - TT01 LED Lights

Over de Subaru Impreza WRC 2007
De nieuwste telg van Subarus Impreza WRC rally auto is naar buiten toe niet al te anders dan het 2006 model. De belangrijkste verbeteringen zijn onder de kap te vinden, met een verbeterde ophanging geometrie, een nieuwe turbo / intercooler, een betere gewichtsverdeling en nieuwe differentieel instellingen voor meer tractie. Er is ook een nieuw voorbumper ontwerp om mee te gaan met de nieuwe intercooler. Al deze verbeteringen hebben tot doel om de Impreza WRC 2007 een meer responsieve race auto te maken. De bestuurders Chris Atkinson en Peter Solberg hebben al positieve resultaten bereikt met een 4e en 6e plaats tijdens Ronde 1 in Monte Carlo.

Over het model
Lichtgewicht en gebruikersvriendelijke TT-01 chassis voor een eenvoudige montage.
4WD cardan-as badkuip chassis met gedempte veer, 4-wiel onafhankelijke double wishbone ophanging en gelockte voorste en achterste differentieel versnellingsbak.
Gloednieuw toolings voor de nieuwe 2007 body, inclusief apart gegoten onderdelen voor de zijspiegels, unieke achtervleugel en lichtbakken.
Inclusief hoge kwaliteit stickers van sponsor logo’s en in het oog springende goud 10-spaaks wielen.
Inclusief elektronische snelheidsregelaar (TEU-101 BK) en type 540 motor.
Inclusief LED’s voor koplampen en achterlichten die automatisch inschakelen wanneer de auto wordt aangezet. Voeg de TLU-02 Light Control Unit (item 53937) toe voor meer controle van het licht.
Breed scala van tune-up onderdelen zijn los verkrijgbaar.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2