58389 – RC EBBRO BTEC Maziora 350R – TA05IFS

Written by , under Onroad
Leave a Comment

Over de EBBRO BTEC Maziora 350R
Nova Engineering heeft een lange en succesvolle geschiedenis in de Japanse autosport, de deelname in de Formule Nippon, verschillende endurance serie wedstrijden, evenals het JGTC / Super GT kampioenschap. De EBBRO Maziora 350R wordt de toegang voor het EBBRO Team Nova tot de GT300-klasse voor het 2007 Super GT race seizoen. Bestuurd door Tetsuya Tanaka en Shinsuke Yamazaki, de machine No.4 is gebaseerd op de RD350R, geproduceerd door Vemac Car Company Ltd. De onderscheidende body en kleurstelling maakt het gemakkelijk te herkennen op de baan. Het team is nu al op weg naar een goede start dit seizoen met een top-10 finish op Ronde 1 in Suzuka.

58389 - RC EBBRO BTEC Maziora 350R - TA05IFS

58389 - RC EBBRO BTEC Maziora 350R - TA05IFS

Over het model
Nieuw ontworpen TA05-IFS chassis beschikt over binnenboord voorwielophanging met horizontaal gemonteerde olie dempers voor een nauwkeurige weergave van de gestroomlijnde body.
Voor en achter omkeerbare veringen bieden uitstekende besturing en nauwkeurige vering aanpassing.
Stijlvol gun-metal medium small 6-spaaks velgen (+2) uitgerust met een racing slick banden.
Geheel nieuw lijstwerk op de body van de auto, achter vleugel en zijspiegels geven een getrouwe afspiegeling van de werkelijke gestroomlijnde vorm.
1mm dikke, heldere polycarbonaat body is zowel lichtgewicht en duurzaam. Gebruik Tamiya Polycarbonaat verf voor een schitterende afwerking (PS16 Metallic Blue & PS41 Bright Silver aanbevolen).
Breed scala van Option Parts afzonderlijk beschikbaar.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2