58395 – RC DB01 Durga – DB01

Written by , under Offroad
Leave a Comment

Tamiya’s TRF501X heeft vorig jaar genoten van veel successen, waaronder het winnen van de recente Europese Kampioenschappen in Finland. De ervaring opgedaan met de ontwikkeling van de TRF501X is nu beschikbaar voor fans over de hele wereld in de vorm van deze langverwachte RC off-road buggy, Durga. Deze Spare Part wielen voor de DB01 Durga zijn dezelfde als die worden gebruikt voor de race-spec TRF501X. Daarom gebruiken ze een ander type hex hub sluiting dan het vorige chassis, de DF-03. De hex hub biedt een nauwe pasvorm voor nauwkeurig monteren van de wielen, zorgen voor een betrouwbare off-road prestaties. In gevallen waarin de naaf en wiel strak zijn afgesteld, gebruik dan bij het afstemmen van de hex-hub de hex-vormige uitsparing van het wiel en gebruik een borgmoer.

58395 - RC DB01 Durga - DB01 RC DB01 Durga - DB01

58395 - RC DB01 Durga - DB01 RC DB01 Durga - DB01

Over het Model
Nieuw DB01 chassis lokaliseert zware onderdelen zoals accu en motor in de buurt van het centrum voor een optimale gewichtsverdeling.
Race-bewezen en betrouwbare 2-riem aangedreven 4WD-systeem is volledig omheind met ABS plastic wat voorkomt dat vuil en puin  zich bemoeien met de aandrijf operaties.
Chassis features geĂŻntegreerde schotten, die het aantal onderdelen vermindert en het onderhoud vereenvoudigt.
Sterk ABS plastic 4-wheel double wishbone ophanging systeem beschikt over dezelfde configuratie als de TRF501X en biedt een breed scala aan instelmogelijkheden.
Gloednieuw buggy body met achtervleugel is gemaakt van lichtgewicht polycarbonaat materiaal.
Wielen, banden en Type 540 motor zijn inbegrepen.
2-kanaals zender (+ontvanger), ESC, 7,2V batterij en lader zijn vereist.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2