58398 – RC Raybrig NSX 2007 – TA05IFS

Written by , under Onroad
Leave a Comment

Na de succesvolle lancering van de TA05-IFS chassis, Tamiya kondigt nu de tweede auto aan die hierop zal worden gemonteerd; de slanke Raybrig NSX 2007.

58398 - RC Raybrig NSX 2007 - TA05IFS

58398 - RC Raybrig NSX 2007 - TA05IFS

Over de Raybrig NSX 2007
Voor het 2007 Super GT-race seizoen, Honda ging er voor om het kampioenschap terug te vorderen en de GT500-klasse featured 5 teams met NSX auto’s. Onder hen was Team Kunimitsu’s No.100 Raybrig NSX, die een schitterende blauwe en zilveren kleurstelling en een nieuw driver team van Shinya Hosokawa en Dominik Schwager had. De combinatie van nieuwe machine en nieuwe chauffeurs bleek snel haar potentieel, want de NSX Raybrig eindigde op een 2de plaats op Okayama (Ronde 2) en een 2e plaats ronde 4 (Sepang). Met nog twee races in de 2007 seizoen te gaan op het moment van dit schrijven, gaat Team Kunimitsu op zoek naar een sterke finish en ergens eindigen in de top 5 van het algemene klassement.

Over het model
Innovatieve TA05-IFS chassis beschikt over binnenboord voorwielophanging met horizontaal gemonteerde olie dempers voor een nauwkeurige weergave van de body en de lage neus.
Voor en achter omkeerbare vering bieden uitstekende controle en nauwkeurige vering aanpassingen.
Alle nieuwe lijstwerk voor de NSX body, achtervleugel en zijspiegels zijn een goede afspiegeling van de aërodynamische vorm van de eigenlijke auto.
Clear polycarbonaat body is zowel lichtgewicht als duurzaam. Gebruik Tamiya Polycarbonaat spuitverf voor een uitstekende afwerking.
Breed scala van Option Parts afzonderlijk beschikbaar.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2