56022 – RC German Panther Type G – Full Option Kit

Written by , under Tanks
Leave a Comment

 Tamiya’s ongeëvenaarde 1:16 RC Tank producten zijn de ultieme verwennerij in realisme en met de Duitse Tiger I en King Tiger al vrijgegeven, is het logisch dat we nu de beroemde Panther Type G kunnen toevoegen aan de line-up. Tamiya personeel heeft zelfs een bezoek aan de beroemde collectie van het Musee des blindes in Saumur in Frankrijk gebracht om de meest nauwkeurige Panther geluiden te creëren. Neem het op tegen de eerder uitgebrachte Amerikaanse Sherman en Pershing tanks op uw eigen slagveld.

56022 - RC German Panther Type G - Full Option Kit

56022 - RC German Panther Type G - Full Option Kit

Running Performance
Front-mounted voorgemonteerde versnellingsbak bestaat uit twee type 380 motoren en zorgt voor betrouwbare all-terrain mobiliteit. Dubbele motoren kunnen samenwerken of individueel om de realistische tank bewegingen te repliceren. Door metalen torsiestangen en veerarmen te combineren met brede tracks is er een soepele werking en een uitstekende wendbaarheid te realiseren.

Die-Cast metalen delen
Voor verhoogde betrouwbaarheid en realisme zijn metalen onderdelen gebruikt voor vering onderdelen, rij-tandwielen en rondsel wielen.

Pre-assembled Tracks
Duurzaam plastic brede rupsbanden zijn vooraf gemonteerd voor maximaal gemak. Metalen assen worden gebruikt voor de spoor links voor verhoogde sterkte en om krachtige beweging te creëren. Track spanning makkeijk aan te passen door middel van schroeven.

Belangrijkste Actie
Toren kan 360 graden worden gedraaid en voornaamste wapen kan worden verplaatst tussen de 12 graden hoogte en 10 graden declinatie en heeft mechanische geluiden. Dit kan tijdens het rijden worden gedaan met de stick van je zender.

Shaped Aluminium Gun Barrel
Hoge precisie aluminium Gun Barrel. Kwaliteit 75mm kanon verhoogt algemene uiterlijk van de tank.
Vooruit / achteruit, draaien en pivot draaien kunnen worden gecontroleerd bij elke snelheid. Het motorgeluid is verbonden met de snelheid, dus als je de gasklep volledig openzet, verandert het motor geluid van stationair toerental tot vol gas.

Geluidseffecten
Realistische geluiden begeleiden elke beweging zoals rotatie en turret pistool hoogte. De motor geluiden werden digitaal opgenomen in het Saumur Tank Museum in Frankrijk van een zeer zeldzame werkende Maybach V12 tank motor. Speaker eenheid achterin produceert realistische en ontzagwekkend draaiende motor geluiden en 2 soorten starten van de motor geluiden (elektrische starter en crank starter).

Visual Effects
Wanneer vuren van belangrijkste wapen, uiteinde knippert, luidspreker brult en terugslag versnellingsbak trekt loop, dan langzaam keert het terug naar standaard positie. Naast deze actie, deinst de romp zelf terug door middel van de versnellingsbak beweging. Machine gun houdt ook verband met het geluid en uiteinde LED-flitser.

Full-Option Set inclusief DMD Control Unit (T-03) en DMD Multi Function Unit (MF-01) brengen toren rotatie, pistool hoogte en licht-en geluidseffecten binnen handbereik.

DMD Control Unit T-03
De unit omvat twee FET regelaars voor de exploitatie van twee verschillende motoren. Onafhankelijke circuits voor de toren rotatie motor en gun elevatie motor zijn ook geïnstalleerd. Met dit toestel kunnen radiografisch bestuurbare tanks net zo eenvoudig worden bestuurd als een RC auto.

DMD Multi Function Unit MF-01
Verbinding maken met DMD control unit T-03 voor vele realistische effecten zoals machinegeweer afvuren geluiden, neus-flitser en terugslag beweging.

Referentiematerialen
Model komt met full color afwerking gids met illustraties en foto’s te gebruiken bij het schilderen van de tank. Deze gids van de Panther-tanks van de 25e Panzergrenadier Division is er in vier talen (Japans, Engels, Duits en Frans).

Reisgidsen
Set bevat gedetailleerde Operation Manual die uitlegt hoe de tank loopt en het bereiken van verschillende operaties. De duidelijk geïllustreerd Parts List geeft nummer en naam van elk onderdeel.

Gedetailleerde Diverse Onderdelen:
Een aantal van precisie gebeeldhouwde onderdelen toe te voegen aan de ongelofelijke realisme van dit model
Tow kabel
Tool Rack
Wire reel
Rechts OVM rack
Links OVM rack
Bosch koplamp
Gun Reisslot
Heater eenheid voor bemanningsruimte
Uitlaat
Jack
Gun reiniging rod case
Schürzen ondersteuning
Duitse Panther Type G Kleurplaat
Aanbevolen (TS geeft Tamiya spuitverf, XF geeft kwast verf)
Rood bruin (TS-1 / XF64)
Donker groen (TS-2 / XF-61)
Dark Geel (TS-3 / XF-60)
Optie deel in Real-Life Tankslag Simulatie
Installeer ITEM 53447 1 / 16 R / C Battle Tank LED System (apart verkrijgbaar) voor spannende 1-op-1 of team gevechten met andere vergelijkbare uitgerust Tamiya R / C tanks.

Vergelijk Kenmerken van Tamiya RC Tanks

vergelijk kenmerken van verschillende tanks

vergelijk kenmerken van verschillende tanks

Over Model
1:16 schaal radio control tank is voorzien van 4-kanaals werking met DMD control unit.
Klaar om te monteren RC model kit van de Duitse Panther Type G, die algemeen wordt beschouwd als een meesterwerk van WWII wapens.
Grootschalige model is uitgerust met accurate details en ongelooflijk realistische weergave van Panther.
Functies vooruit / achteruit lopen, rechts / links draaien, toren rotatie, geweer en pistool loop hoogte / romp terugslag actie.
Acties zoals rijden en het voornaamste wapen afvuren zijn verbonden met geluiden.
Kanon flits van de belangrijkste wapen & machinegeweer zijn ook verbonden met geluiden.
Inclusief gevormde aluminium 75mm kanon loop.
Metalen chassis, ophanging arm en torsiestaaf verhogen duurzaamheid.
Battle systeem (afzonderlijk verkrijgbaar) maakt spannende tank-to-tank battles mogelijk.

Afzonderlijk vereist
4-kanaals zender (met zelf-neutrale functie), 4-kanaals ontvanger.
Tamiya 7.2V batterij en oplader.
Acht R6/AA/UM3 (1.5V) batterijen voor de zender.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
56022 - RC German Panther Type G - Full Option Kit, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2