56016 – RC U.S. M26 Pershing T26E3 – Full-Option Kit

Written by , under Tanks
Leave a Comment

Zaken zijn juist realistischer geworden. Beginnende met de 1:16 RC sensatie van de Tiger I Early Production en vervolgens met de M4 Sherman 105mm Howitzer, blijft Tamiya de 1:16 radiografisch bestuurbare Tank Series ontwikkelen. De derde full-option kit is de US Medium Tank M26 Pershing die vochten tijdens het einde van de Tweede Wereldoorlog en tijdens de Koreaanse Oorlog. Tamiya maakt de RC tanks nog opvallender door de verbetering van het realisme, van hun beweging en geluid.

56016 - RC U.S. M26 Pershing T26E3 - Full-Option Kit

56016 - RC U.S. M26 Pershing T26E3 - Full-Option Kit

Twee-kanaals of vier-kanaals RC-eenheid (zneder / ontvanger) is nodig om deze set te bedienen. 7.2V Tamiya Racing Pack (of gelijkwaardig) en lader zijn ook vereist.

Model Kenmerken
Dit is het 1:16 elektrisch radiogestuurde bouwpakket van de US Medium Tank M26 Pershing, die haar verschijning maakte tijdens het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Totale lengte: 536mm, totale breedte: 218mm, totale hoogte: 197mm. Ondanks de grote schaal, is het model grondig en nauwkeurig gereproduceerd.

Niet alleen kan het model vooruit en achteruit en draaien met een groot gevoel van macht, maar de toren kan worden gedraaid en het geweer omhoog en omlaag. Terugslag van het geweer en de beweging van de romp tijdens de opname zijn ook perfect gereproduceerd en gesynchroniseerd.

Het geluid van de motor is opgenomen van een echte Ford GAF Vloeistofgekoeld V8-motor, het metalen rammelende geluid van de tracks en het geluid van de opnames van de belangrijkste wapen passen zich aan naar de beweging van het model. Bovendien beschikt deze kit over koplampen en remlichten die oplichten en de belangrijkste wapen en front machinegeweer dat knipperen.

Over het motorgeluid
Het geluid van de motor werd digitaal opgenomen van een echte Ford GAF watergekoeld V8 motor van de M26 Pershing bij het Ropkey Armor Museum. Al de variatie van het geluid van de echte motor, maar ook alle metalen gerammel van de rupsbanden is grondig geregistreerd.

Opgeladen batterij is vereist voor operatie. Laad de batterij op na het losmaken van het model. Verwijder de schroeven van luiken rechts en links van de bestuurder, til de voorkant van de bovenste romp 1cm op om de batterij eruit te halen. Wanneer je de batterij losmaakt, zorg ervoor dat de kabels niet de toren rotatie of andere bewegingen belemmeren. Bij het opladen, volg de instructies geleverd met batterij en lader.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2