56014 – RC M4 Sherman 105mm Howitzer – Full-Option Kit

Written by , under Tanks
2 Comments

Vorig jaar kwam de verbazingwekkende Tamiya Tiger I Early Production Full-Option Complete Kit als een hoogtepunt van decennia van militaire model en RC ervaring. Dit jaar is het de M4 Sherman die uit de Tamiya’s RC Tank fabriek komt rollen. De nieuwe Tamiya M4 Sherman 105mm Howitzer tank is ontworpen voor maximaal comfort-in-gebruik en voor controle door ofwel een 2-kanaals of 4-kanaals RC-systeem (zender / ontvanger).

56014 - RC M4 Sherman 105mm Howitzer - Full-Option Kit

56014 - RC M4 Sherman 105mm Howitzer - Full-Option Kit

Aangezien Tamiya achter deze radiografisch bestuurbare M4 Sherman zit, is de authenticiteit in de schaal, body detaillering en werking van de vering vanzelfsprekend van hoog niveua. Akoestische authenticiteit staat ook hoog in het vaandel, door de digitaal opgenomen geluiden van een echte Continental R975-C4 9-cilinder motor, die brult uit de speakers van de tank als deze draait. Je zult in staat zijn om zowel de snelheid als de wendbaarheid van de full-sized M4 Sherman met state-of opnieuw-the-art RC-technologie te ervaren.

Tot slot, met de toevoeging van “Battle System” infrarood tank scoresysteem, kun je een van de meest klassieke militaire conflicten van alle tijden-Tiger vs Sherman naspelen.

Geschiedenis van de M4 Sherman
2-kanaals RC-systeem voor Complete Range of Movement
1. Vooruit / achteruit over brede waaier van snelheid.
2. Geleidelijke draaien, pivot draaien, super pivot draaien.
3. Rotatie van toren, het verhogen / verlagen van kanonnen.
4. Lichtdoorlatend kop en achterlichten.
5. Kanon vuren (met licht-en geluidseffecten).
6. Machinegeweer afvuren (met licht-en geluidseffecten).
* Voor 3-6 moet de tank worden gestopt.

Gebrul van de Continental R975-C4 9-cilinder motor
Al het vermogen van de echte Continental stermotor kan worden ervaren op de nieuwe RC M4 Sherman tank van Tamiya. Luister naar die diepe start-up sound, gevolgd door stationair draaien en hoor dan de auto-choke activeren als de motor aanslaat. Als je de tank door haar schreden, het geluid van de motor verandert, net als de echte M4 Sherman. Afvuren van het kanon, machinegeweer, het verhogen / verlagen van het kanon, enz. – alle actie is gekoppeld aan geluid voor een ongelooflijk realistische tank ervaring. Plotseling ben je de divisie commandant en alle kracht van de legendarische Amerikaanse tank is binnen handbereik!

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply

2 Responses to “56014 – RC M4 Sherman 105mm Howitzer – Full-Option Kit”

 1. Comment by stranslov

  De site is uitstekend, zal aanbevelen aan vrienden!

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...
 2. Comment by gua5

  Bedankt! Interessant artikel.

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2