56010 – RC Tiger I DMD/MF01 Accessory – Full Option Kit

Written by , under Tanks
Leave a Comment

Tamiya brengt ongelooflijke kracht en veelzijdigheid van de Duitse Tiger I binnen handbereik met deze 1:16 schaal, volledig functionele radiografsch bestuurbare tank. Check het afvuren van het belangrijkste kanon, compleet met flash en kanon terugslag. Het schot is zo krachtig dat deze er daadwerkelijk voor zorgt dat de tank zelf een terugslag krijgt, net als de volledige grootte Tiger I. Zie hoe het kanon kan draaien, het opsporen van de vijand en de voorbereiding van het vuur. Vervolgens is het alleen nog het afvuren van de authentiek nagemaakte 7.92mm MG34 machine gun! Tot slot een kijkje nemen op de manier waarop de Tiger I beweegt op haar duurzaam plastic en metalen tracks.

56010 - RC Tiger I DMD/MF01 Accessory - Full Option Kit

56010 - RC Tiger I DMD/MF01 Accessory - Full Option Kit

* 1:16 schaal radio gestuurd Model Kit (totale lengte: 530mm, totale breedte: 232mm)
* Een vier-kanaals RC-eenheid (zender / ontvanger) is nodig om deze set te bedienen. Twee 7.2V Tamiya Racing Packs (of gelijkwaardig) en lader zijn ook vereist.

Krachtige motorgeluid
Zowat elk geluid van de echte Tiger kan worden gemaakt op 1:16 schaal van de Tamiya Tiger I. Wanneer de tank is ingeschakeld, klinkt er een stationair krukas start geluid of een automatische motor start geluid. Bij het ronddraaien van de tank. Als je versnelt, wordt het gedonder van de motor steeds luider net als de echte Tiger I. Stop de tank en het geluid van authentieke stationair draaien begint. Als het doelwit is gespot, draait de massieve toren en luister naar het slijpen van tandwielen van de echte Duitse oorlogsmachine. Hoe meer je rijdt met deze radiografisch gestuurde tank, hoe meer je je de commandant van de volledige grootte Tiger I zult voelen!

De Thundering van de Maybach Engine
De enige werkende King Tiger tank in de wereld is te bezichtigen in het Saumur Tank Museum in Frankrijk. Net als de Tiger gebruikte deze in principe dezelfde soort Maybach motoren, sommige Tamiya medewerkers hebben hun weg naar Frankrijk kunnen vinden. Ze namen alle geluiden van de echte tank inclusief; batterij start-up, crank start-up, vlieg-wiel geluid, enz. Al die geluiden van de enorme V-12 700pk motor zijn duidelijk vastgelegd en wachten op je in Tamiya’s 1:16 RC Tiger I kit.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2