56511 – RC Multi Function Control Unit – Tractor Truck

Written by , under Hopups
Leave a Comment

Over de vrachtwagen Multi-Function Control Unit (MFU)
Tamiya presenteert ongelooflijke geluid en actie opties voor de 1:14 scale RC Tractor Truck met de RC Tractor Truck Multi-Function Control Unit (Item # 56511). Dit systeem, wanneer gemonteerd op de vrachtwagen ligt in de cabine met luidspreker aan de voorkant en de MFC-01 eenheid aan de achterzijde. De controle unit is gemonteerd in de linker gereedschapskist voor gemakkelijke toegang. De Multi-Function Control Unit wordt apart verkocht.

56511 - RC Multi Function Control Unit - Tractor Truck

56511 - RC Multi Function Control Unit - Tractor Truck

Een 4-kanaals RC-systeem activeert alle functies
Door het gebruik van uw zender sticks kun je de MFU besturen (vooruit / achteruit draait en draait), hoorn, gemotoriseerde steunen voor trailer (item 56505, wordt apart verkocht), koplampen, achterlichten, daklampen en snelheidsindicatoren. Ook kun je de rug lamp, achterlichten en gevaar lampen bedienen, evenals toeren van de motor.

20 LED licht voor 9 functies
Alle lampen in dienst van de multifunctionele eenheid zijn LEDs van een hoog helderheidstype. Ze worden ingezet om de koplampen, achterlichten, dak-lampen, snelheidsmeters, mistlampen, achteruit-rij-lamp, achterlichten en gevaarlampen na te bootsen, die kan worden ingeschakeld / uitgeschakeld met de zender.

Witte LED Koplampen, mistlampen, achterlichten en achteruit-rij-lamp
Oranje LED Daklampen, knipperlichten, alarmlampen en snelheidsmetersÂ
Rode LED Achterlichten

24 Radio-Controlled Sound Effects
De multi-functie-eenheid biedt 24 radio-gestuurde geluiden die digitaal zijn opgenomen uit een werkelijke vrachtwagen. De RC Tractor Truck Multi-Function Control Unit is in staat de volgende functies na te bootsen:

Motor: Engine voorgerecht, stationair draaien, Revving, rijden met oplegger, rijden zonder oplegger en de motor te stoppen.
Air: Luchtkoeling, opschakelen, terug schakelen, lucht lozen 1, lucht lozen 2, Korte hoorn, Continu hoorn en Parkeerrem.
Electric Sounds: Alarm 1, Alarm 2, knipperlicht signaal 1, knipperlicht signaal 2, alarm en achteruitrij alarm.
Uitlaatrem: Uitlaatrem.
Remmen: Remmen.
Coupler: Coupler gehechtheid, Coupler detachement

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2