56505 – RC Motorized Support Legs


Alles wat je nodig hebt (zonder servo) zodat je de legs kan laten vallen en de aanhangwagen afkoppelen door een 4 kanaals radio. Retractable leg motoren draaien op 4 AA batterijen (niet meegeleverd). Deze kunnen worden gemonteerd onder de trailer.

56505 - RC Motorized Support Legs

56505 - RC Motorized Support Legs

Eenvoudige installatie die kan worden toegevoegd aan een van onze vrachtwagens/opleggers op elk moment.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2