56502 – RC Semi-Trailer Light Set


Deze set is ontworpen voor 1:14 schaal Tamiya RC vrachtwagen modellen. De oplegger Light Set in combinatie met de Truck Tractor Electrical Unit Set (afzonderlijk verkrijgbaar), geeft de modelbouwer verdere versterking van uiterlijk en prestaties met functionele oogkleppen en remlichten. Het apparaat kan eenvoudig worden geĂ¯nstalleerd op de oplegger zonder ingewikkelde draad-aansluit-klusjes. Stroom wordt geleverd door de batterij van de vrachtwagen. De set bevat de oplegger connector kabel met lampen en interne circuit board connector kabel. Inclusief eenvoudige instructies.

56502 - RC Semi-Trailer Light Set

56502 - RC Semi-Trailer Light Set

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2