56501 – Tractor Truck Electrical Unit


Deze set is ontworpen voor 1:14 schaal Tamiya RC vrachtwagen modellen. De Tractor Truck Electrical Unit set geeft de modelbouwer verdere versterking van uiterlijk en prestaties met functionele koplampen, oogkleppen, gevaar-verlichting en reverse pieper. Eenheid installatie kan gemakkelijk worden bereikt over de voltooide vrachtwagen met slechts geringe wijzigingen. Stroom wordt geleverd door de batterij van de vrachtwagen. Set bevat alle noodzakelijke onderdelen, zoals gloeilampen, LED’s, kabels, schakelaars en circuit board. Een licht set is ook apart verkrijgbaar voor de optionele oplegger (niet in de kit).

56501 - Tractor Truck Electrical Unit

56501 - Tractor Truck Electrical Unit

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2