56323 – RC Tractor Truck Scania R620 – 6×4 Highline

Written by , under Trucks
1 Comment

Vrachtwagens zijn essentiële onderdelen van vele logistieke netwerken in de wereld. Een van die vrachtwagen die kan worden gezien op de wegen die grote ladingen is het grootste en meest krachtige Scania truck, de R620. Tamiya is er trots op dit prachtige stukje van de machines de R620 6×4 toevoegen aan de 1:14 schaal RC vrachtwagen lineup. Deze enorme trekker truck beschikt over 3-as en is ongeveer 458mm lang. Prachtig gereproduceerde cabine kantelt naar voren apart van de spatborden, net als de werkelijke vrachtwagen. De nauwkeurig gemodelleerd spatborden zelf zijn afneembaar voor een realistische afbeelding van een laag die belasting. Realistische chassis en de ophanging verder toe te voegen aan de indrukwekkende vorm van dit unieke model.

56323 - RC Tractor Truck Scania R620 - 6x4 Highline

56323 - RC Tractor Truck Scania R620 - 6x4 Highline

Specs & Features
LED nauwkeurig opnieuw de vrachtwagens voor-en achterlichten.
Bevestig de Multi Function Control Unit (MFC-01, niet inbegrepen) om geluidseffecten zoals het koppelen / ontkoppelen een van de momenteel beschikbare trailers, alsmede andere gemakkelijk te onderscheiden truck geluiden.
3-Speed Transmission laat schakelen worden gecontroleerd tijdens het rijden voor extra realisme.
Metal bladveer schorsing.
Cabin kantelt naar voren, net als de full-sized truck.
Type RS540 motor inbegrepen.
ESC, 4-kanaals zender, accu en lader niet inbegrepen.
Ook compatibel met een breed scala van Truck Tractor Option Parts voor verdere aanpassing.

Lijkt deze bouwkit je wat, klik om de Scania R620 6×4 Highline te kopen.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
56323 - RC Tractor Truck Scania R620 - 6x4 Highline, 7.7 out of 10 based on 3 ratings

Leave a Reply

One Response to “56323 – RC Tractor Truck Scania R620 – 6×4 Highline”

 1. Comment by rene

  Dit is een hoet model om te bouwen en mee te rijden er kunen veel kleuren op en dat is het mooisye je moet hem nog zelf spuiten

  GD Star Rating
  loading...
  GD Star Rating
  loading...

Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2