56318 – RC 1/14 Scania R470 Highline

Written by , under Trucks
Leave a Comment

Het heeft een lange tijd op zich laten wachten, maar Tamiya geeft gehoor aan de vraag van fans over de hele wereld en is nu trots op deze award-winning Scania state-of-the-art R470 Highline als de nieuwste toevoeging aan het unieke 1:14 schaal RC vrachtwagen assortiment.

56318 - RC 1/14 Scania R470 Highline

56318 - RC 1/14 Scania R470 Highline

Over de Scania R470 Highline
Zweedse fabrikant Scania heeft een lange geschiedenis van de productie van uitzonderlijke trucks die zijn ontworpen voor transport over lange afstanden. De R-serie van het bedrijf maakte zijn debuut in 2004 en bouwde al snel een zeer gunstige reputatie op die leidde tot de prestigieuze International Truck of the Year award in 2005.

Specs & Features
1:14 schaal elektrische RC bouwpakket van de Scania R470 Highline.
AĂ«rodynamische body is juist weergegeven en front grill functies mesh materiaal voor realistische look.
Getrouw gereproduceerd cabine kantelt naar voren apart van spatborden, net als op de full-size truck. Fender interieurs en exterieurs zijn volledig afgebeeld voor de ultieme precisie en realisme.
Duurzaam ladder frame chassis bestaat uit aluminium kanaal en plastic dwarsbalk.
Kit-incl. koppeling maakt gebruik van een van de momenteel beschikbare 1:14 schaal Tamiya aanhangwagens.
Inclusief montage type 3-versnellingen. Gebruik van de los verkrijgbare 4-kanaals zender kunt schakelen tijdens het rijden.
Voor-en achterwielophanging bestaat uit metalen blad veren en dempers veer. Duurzaam gegoten metaal vooras wordt gemonteerd op float bladveer en demper. Resin achteras functies differentieel.
Schroefas zendt macht van voren naar achteren geplaatste motor wielen. Gezamenlijke pin type schroefas vermindert wrijving verlies.
Type 540 motor inbegrepen.
Los vereist batterij, de lader en zender (4-kanaals zender sterk aanbevolen).

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2