56308 – RC King Hauler Special – Metallic

Written by , under Trucks
Leave a Comment

CABIN CHROOM – Limited edition.

56308 - RC King Hauler Special - Metallic

56308 - RC King Hauler Special - Metallic

Vrachtwagen Kit Radio controle.
Schaal 1:14
De meest getrouwe reproductie van details en de mechanica van de hand van de meest toonaangevende radio control bouwer ter wereld: Tamiya.
Boekje bevat gedetailleerde stap voor stap instructies voor eenvoudige montage.

Extra apparatuur die nodig is om te kunnen rijden (niet meegeleverd):
* Zender en ontvanger met 3 servo’s
* Elektronische snelheid regelaar met rem en achteruit.
* Battery Pack 3000 mAh 7.2V of hoger.
* Batterij oplader.

Als het je droom is om een aanhangwagen te trekken, Tamiya heeft wat je zoekt…
Deze verbazingwekkende Radio Control vrachtwagen reproduceerd een van de meest populaire vrachtwagens op de snelwegen.
De gebruikte schaal van 1:14 reproduceerdveel van de verbazingwekkende details, zoals transmissie, demping, wielen, banden of een van de andere decoratieve elementen.
De mechanische versnellingsbak met 3 versnellingen inbegrepen, zal je imponeren door de nauwkeurigheid en laat je genieten van de 3speed.
2 of 3 assen…Kies zelf.

Momenteel heeft Tamiya 6 verschillende modellen, een van hen (item 56307) is een full 2-assige truck met ingebouwde lader. De resterende 5 vrachtauto’s zijn 2 of 3 assen die bevestigd kunnen worden aan een van de trailers die beschikbaar zijn.

Je hoeft alleen een radio RC 4-channel (zender / ontvanger), een variabele snelheid accu van 7,2 volt en lader zelf aan te schaffen.
De serie 1:14 Tamiya RC Trucks heeft een reeks tuning optionele toebehoren, die afzonderlijk kunnen worden aangeschaft om van je truck een supervedette op de weg te maken.

Transmission.
De elektrische motor is inbegrepen in de kit (Mabuchi 540) en is gelegen in de lengterichting onder de cockpit en houdt zich rechtstreeks bezig met de 3 versnellingen van de versnellingsbak. Door middel van lagers is de overbrenging aan de aangedreven wielen (1 of 2 assen, afhankelijk van het model) door groepen met differentiële conische tandwielen zorgen voor een goede prestatie bij het nemen van de bochten. De versnellingsbak met 3 versnellingen is een klein meesterwerk. Het schakelen kan handmatig worden uitgevoerd door middel van een 3e kanaal door een extra servo (dit moet een goede zender/ontvanger zijn van meer dan 2 kanalen. Een zender-ontvanger van 4 kanalen is de beste optie). Dankzij de succesvolle ontwerpen is het mogelijk te schakelen zonder dat er een koppeling mechanisme aanwezig is.

Option Parts:

Spare Parts & Hop Up Options
TAM-56501 – Tractor truck electrical unit set
TAM-56503 – Tractor truck oil shocks
TAM-56504 – Roof spoiler
TAM-56506 – Animal guard
TAM-56507 – Telescopic antenna TAM-56507
TAM-56508 – Truck aluminum front wheels (1 pair)
TAM-56509 – Truck aluminum rear wheels (1 pair)
TAM-56510 – Tractor truck sound effects set

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2