3Speed Shifting / schakelen

Written by , under Howto
Leave a Comment

Onze Semi vrachtwagens en Highlifts gebruik 3speed transmissies voor meer wendbaarheid en meer scale van realisme. Of je nu een grote lading komt ophalen of gaat klimmen in wat ruw terrein, dan kan de mogelijkheid om een lagere versnelling te nemen het verschil maken. High speed runs zijn geen probleem als je eenmaal in de 3e versnelling bent.

Beide typen voertuigen vereisen een 4 kanaals stick radio voor de volledige besturing. Als de auto wordt voorzien van een van onze multifunctionele eenheden (MFU), moet u een analoge radio kiezen. Schakelen met de versnelling is uiterst eenvoudig zodra de versnellingsbak correct is afgesteld.

Hieronder ziet je het basisconcept over hoe de servo de transmissie in alle drie versnellingen beweegt. Het is het beste om de transmissie aan te passen met de stick van de zender gecentreerd en alleen met behulp van de zender bij te stellen. Dit zal de beste werking geven als je ook een MFU eenheid gebruikt.

3speed shifting / schakelen

3speed shifting / schakelen

Zorg ervoor dat loctite gebruikt wordt op de grub schroef in de collar om te voorkomen dat de overdracht opnieuw aangepast moet worden. Door een beetje extra tijd te nemen om de transmissie goed in te stellen, zul je zien dat er betere prestaties zijn en minder aanpassingen tijdens het rijden.

De kits worden geleverd met een roze addendum met een sjabloon om een shift poort te maken om schakelen nog gemakkelijker te maken.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2