58439 – RC Cusco Dunlop Subaru Impreza – TT01E

Written by , under Onroad
Leave a Comment

Deze 2008 Super GT300 nieuwkomer, de Cusco Dunlop Subaru Impreza is een plezier om mee te rijden op basis van het TT-01 Type-E chassis. Afwerking van het Super GT300 seizoen als 6de van een veld van 28 deelnemers, de Impreza toonde haar dapperheid op de 4e ronde in Sepang, waar het begon vanaf pole position en ging de winst claimen. De Impreza ging ook op twee pole posities op een natte baan op Ronde 6 in Suzuka en op Round 9 in Fuji. De Impreza wordt aangedreven door een horizontaal geplaatste DOHC turbo geladen 4-cilinder motor en is de enige AWD race auto in Super GT.

58439 - RC Cusco Dunlop Subaru Impreza - TT01E

58439 - RC Cusco Dunlop Subaru Impreza - TT01E

Dit is een 1:10 scale RC model bouwpakket van de Cusco Dunlop Subaru Impreza.
De polycarbonaat body vangt accuraat de indrukwekkende vorm van de Impreza.
Zijspiegels, achtervleugel en verchroomde lichtbakken zijn nauwkeurig gereproduceerd.
Cardan-as 4-wheel drive TT-01 Type-E chassis geeft deze elektrische RC auto superieure controle en besturing.
Accurately reproduced wheels and tires with tread pattern are included. Nauwkeurig gereproduceerd wielen en banden met loopvlakpatroon zijn inbegrepen.
2 witte en 2 rode 5mm LED verlichting (Totaal 4) zijn inbegrepen.
De lichtbakken aan de voorkant hebben vier 5mm en twee 3mm LED Light installatie punten met de achterkant vier 5mm en vier 3mm installatie punten.
Wordt geleverd met LED Light Unit TLU-01 (item 53909). * Het is mogelijk om de los verkrijgbare LED Light Control Unit TLU-02 (item 53937) te monteren, die het mogelijk maakt tot 16 paar van LED’s (totaal 32 LED’s) aan te sturen.
ESC en type 540 motor inbegrepen.
2-kanaals RC besturing (zender / ontvanger), accu en lader afzonderlijk vereist.
Een groot scala van Option Parts zijn beschikbaar.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2