58435 – RC Cusco Dunlop Subaru Impreza – TA05V.2

Written by , under Onroad
Leave a Comment

De 2008 Super GT300 nieuwkomer, de Cusco Dunlop Subaru Impreza is de eerste Tamiya 1:10 RC auto met het nieuwe TA05 chassis Ver.II functie. Afwerking van het Super GT300 seizoen als 6de van een veld van 28 deelnemers, de Impreza toonde haar dapperheid op de 4e ronde in Sepang, waar het begon vanaf pole position en ging de winst claimen. De Impreza ging ook op record nog twee pole posities in de natte ronde op 6 in Suzuka en in ronde 9 in Fuji. De Impreza wordt aangedreven door een horizontaal DOHC turbo 4-cilinder motor en is de enige AWD race auto in Super GT.

58435 - RC Cusco Dunlop Subaru Impreza - TA05V.2

58435 - RC Cusco Dunlop Subaru Impreza - TA05V.2

The One & Only AWD Machine
Dit is een elektrisch aangedreven klaar om te monteren RC auto van de Cusco Dunlop Subaru Impreza, wat de enige AWD GT300 nieuwkomer tijdens de 2008 Super GT seizoen was en de winnaar van de Ronde 4 Sepang. De indrukwekkende 4-deurs sedan body is herschapen in duurzaam polycarbonaat, met kleine zijspiegels, grote achtervleugel en de voorzijde canards zijn allen afzonderlijk gevormd voor meer details. Dit model beschikt over de versie van de beproefde riem aangedreven 4WD TA05 chassis, de TA05 ver.II.

Verder ontwikkeld Race-Spec Chassis, TA05 ver.II.
De breedte van het chassis is verlaagd voor een grotere bodemvrijheid wanneer het chassis rolt. Dankzij de positie van de geïntegreerde motor mounts is de positie van de accu naar voren verplaatst, wat resulteert in een optimale balans en een betere besturing. De aandrijflijn beschikt over voor-en achterzijde 37T bal differentials en 18T centrum en een katrol. De vier wielen beschikken over een dubbele wishbone ophanging systeem en een binnenboord voorwielophanging lay-out met korte armen en omkeerbaar vering schotels die 1050 kogellagers hebben. Bovendien maken de afzonderlijke vering mounts het gemakkelijker om onderhoud te doen.

Dit is een 1:10 RC bouwpakket van de Cusco Dunlop Subaru Impreza.
De nieuwe TA05 ver.II chassis beschikt over 5 nieuw ontworpen onderdelen: L Parts (Benedendek), K Parts (verstijver), M Parts (Suspension Mount), Body en H Parts (vleugel, zijspiegels), DC Parts (Motor mount).
Totale breedte van het chassis is smaller die voor een betere wegligging zorgt.
De batterij is hier naar voren verplaatst voor betere rijeigenschappen.
De gescheiden ering mounts bieden eenvoudig onderhoud van de aandrijving.
Het riem aangedreven 4-wheel drive chassis beschikt over isometrische aandrijfriemen, voor-en achterzijde 37T bal diff. en een horizontaal geplaatste motor.
Kenmerken zijn de binnenboord voorwielophanging en korte omkeerbaar vering mounts, alsmede up-rights met 1050 kogellagers.
Aluminium uit een-stuk geïntegreerde motor mounts.
Type 540 motor inbegrepen.
Polycarbonaat achtervleugel Option Part kan worden geïnstalleerd.
ESC, 2-kanaals RC-systeem, accu en lader afzonderlijk vereist.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
58435 - RC Cusco Dunlop Subaru Impreza - TA05V.2, 8.5 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2