58421 – RC Mitsubishi Racing Lancer – DF01


De eerste Lancer Evo, gefabriceerd door Mitsubishi Motors, werd uitgebracht in 1992 voor de Japanse markt. Onverwacht werd de auto in andere landen ook veel gevraagd en werd uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk en de verschillende Europese markten. In 2003 begon de export van de Mitsubishi Evo VIII aan de Verenigde Staten als gevolg van de Amerikaanse interesse in vergelijkbare auto’s, zoals de Subaru Impreza WRX. Sinds de eerste release van de Evolution I in 1992, heeft Mitsubishi tien versies van het voertuig uitgegeven. De tiende generatie Mitsubishi AWD sportwagen, de Lancer Evolution X is uitgebracht in Japan in oktober 2007. In 2008 werd de Lancer goedgekeurd door de FIA als een “Groep-N-voertuig”, die verwacht dat meer dan 1.000 auto’s met vier zetels worden geproduceerd in een jaar. Sinds de ontwikkeling is de Lancer uitgegroeid tot een zeer competitieve rally race auto en verdiende het respect van velen.

58421 - RC Mitsubishi Racing Lancer - DF01

58421 - RC Mitsubishi Racing Lancer - DF01

Specs
1:10 RC montage kit van de Mitsubishi Lancer Evolution X.
Het DF-01 Suspension systeem heeft genoeg vering om zowel on-road als off-road dynamisch te rijden. Rally banden inbegrepen.
Shaft driven 4WD chassis met horizontaal geplaatste motor.
Kenmerken de beproefde DF-01 aandrijflijn met voor- en achterzijde bal differentials.
CVA Demper Super Mini voor-en achterzijde vering.
280mm Wielbasis.
Bovenarmen hebben schroefdraad assen waardoor camber hoek aanpassingen mogelijk zijn.
ESC TEU-101BK en type 540 motor inbegrepen.
De kit bevat een 74T Spur en 16T Pinion.
LED Light Unit niet inbegrepen.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2