58420 – HP RC Drift Spec Chassis Kit – TB03D High Performance Racing

Written by , under Onroad
Leave a Comment

Scherpe en precieze acties kunnen worden ervaren door middel van deze TB-03D as-aangedreven 4WD chassis kit. De voorste demper is veranderd en is uitgerust met een normale type ophanging. Wordt geleverd met 18 spaaks zwart metal-plated wielen met Super Driftech Banden! Bovendien is de body klaar om aangepast te worden met een rijk assortiment van HopUps en drift specifieke onderdelen. Dit is het chassis dat je moet hebben om te driften.

58420 - HP RC Drift Spec Chassis Kit - TB03D High Performance Racing

58420 - HP RC Drift Spec Chassis Kit - TB03D High Performance Racing

Nieuw ontwerp H Parts (Spiegel, ruitenwisser).
Nieuw ontwerp J Parts (Uitlaat, Intercooler, schijfvormige rem naaf).
Nieuw ontwerp N Parts (Suspension mount).
Korte omkeerbaar vering.
Bearing Staand (voor / achter).
Super drifttech banden (24mm breed) inbegrepen.
Motor, ESC, 2-kanaals R/C-systeem, 7.2V batterij en lader afzonderlijk vereist.
Omvat NIET de body. Body apart verkocht.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2