58418 – RC Boomerang 4WD (2008)

Written by , under Offroad
Leave a Comment

Tamiya ontwerpers hebben de opnieuw uitgebracht Boomerang een makeover gegeven door vervanging van oudere, moeilijker te krijgen delen door de moderne equivalenten, maar nog steeds blijven ze trouw aan de geest van de oorspronkelijke Boomerang. De combinatie van deze nieuwe verbeteringen, zoals efficiëntere versnellingsbak, aandrijfassen en axle joints samen met de nieuwe plaatsing van de aandrijfas geeft de Boomerang verbeterde bediening en helpt om de gevolgen van schokken te minimaliseren. Tevens wordt geleverd een cover om het chassis af te dekken om te voorkomen dat vuil en puin zich bemoeien met het rijden.

58418 - RC Boomerang 4WD (2008)

58418 - RC Boomerang 4WD (2008)

ESC en 540 motor inbegrepen.
2-kanaals R/C-systeem, 7.2V batterij en lader afzonderlijk vereist.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2