58412 – RC Xanavi Nismo GT-R (R35) – TB03

Written by , under Onroad
Leave a Comment

2008 zag het einde van de Nissan 350Z en het debuut van de achterwiel aandrijving No.23 Nissan NISMO Xanavi GT-R/VK45DE bij de Super GT, die wordt bestuurd door het team van bestuurders Satoshi Motoyama en Benoit Treluyer. De GT-R heeft een 4494 cc grote motor die meer dan 500pk produceerd. Op haar debuut won de No.23 Xanavi GT-R en team Motul Autech GT-R werd tweede voor een welverdiende een-twee finish en zette zijn winnende weg door in de tweede ronde met Xanavi terug naar overwinningen.

58412 - RC Xanavi Nismo GT-R (R35) - TB03

58412 - RC Xanavi Nismo GT-R (R35) - TB03

Nieuw TB-03 chassis volgt in de voetsporen van de TB-02.
Badkuip frame wordt geleverd met een motor koeling kanaal om de warmteafvoer te verbeteren voor betere prestaties.
In-board Front Suspension systeem beschikt over horizontaal gemonteerde dempers voor een meer aërodynamische polycarbonaat carrosserie. (body is ook compatibel met TA05-IFS chassis).
Nieuw ontworpen uit een stuk aluminium motor-montagepunt maakt het veranderen en aanpassen van de versnellingen een eitje.
Uitgerust met voor-en achterzijde bal differentieel voor een grotere overbrenging van het vermogen.
Race-bewezen omkeerbaar korte vering en TRF416 voor-en achterzijde knuckles.
PS2 Rood, Gun Metal PS23, PS48 Semi-Gloss Silver Anodized Aluminum, PC-5 Zwart kleuren zijn afzonderlijk vereist om de race auto’s te spuiten.
Inclusief body, smalle 6-spaaks velgen, racing slick banden en Type 540 motor.
2-kanaals R / C-systeem, 7.2V batterij en lader afzonderlijk vereist.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2