58406 – RC Cayenne S Transsyberia 2007 – DF01


Over de Cayenne S Transsyberia 2007
Voor ongeveer twee weken vanaf 2 augustus, zoekt de Transsyberia Rally 2007 de grenzen van mens en machine op in een afmattend 7100 km transcontinentale race van Moskou, Rusland naar Ulaanbaatar, Mongoliƫ. After two private teams driving the Cayenne S entered and won the event in 2006, Porsche took notice and offered a limited production version of their SUV specifically for this rally. Nadat twee prive-teams met de Cayenne S ingeschreven waren en het evenement wonnen in 2006, bood Porsche een beperkte productie versie van hun SUV speciaal voor deze rally. Veel wijzigingen, zowel intern als extern, werden toegevoegd om ervoor te zorgen uitstekende off-road prestaties. Cayennes gebruikt voor deze rally zowel zwarte/oranje als de zilver/oranje race versies.

58406 Cayenne S Transsyberia 2007 DF01

58406 Cayenne S Transsyberia 2007 DF01

Over het Model
Hoge kwaliteit R / C model montage kit van de Cayenne S Transsyberia 2007.
Betrouwbare DF-01 as-aangedreven 4WD chassis met 4-wheel double wishbone ophanging uitgerust met olie dempers.
Gedetailleerde body gemaakt van 1mm dik lichtgewicht polycarbonaat en is voorzien van aparte vacuĆ¼m-gevormde voor-en achterbumpers voor extra realisme.
Zijspiegels, mistlampen, snorkel en achterspoiler alle afzonderlijk gevormd uit duurzaam ABS voor het hoogste niveau van detail.
Realistische wielen met dunne spaken gemonteerd met off-road-banden voor een uitstekende all-terrain tractie.
Sticker set opgenomen om de No.12 auto te maken.
2-kanaals R / C systeem met ESC, 7.2V batterij en lader afzonderlijk vereist.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
58406 - RC Cayenne S Transsyberia 2007 - DF01, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2