58405 – RC Toyota Land Cruiser 40 – CR01

Written by , under Offroad
Leave a Comment

R / C fans wijziging hun machines al lang in rots crawlers. Tamiya heeft de trend van dit groeiende segment met belangstelling gevolgd en we zijn nu trots om aan u de vruchten van ons onderzoek te tonen. Deze nieuwe crawler is voorzien van een op ware schaal Toyota Land Cruiser 40 body gemaakt van lichtgewicht polycarbonaat gemonteerd op het geheel nieuwe CR-01 chassis en is letterlijk klaar om te rocken.

58405 Toyota Land Cruiser 40 CR-01
58405 Toyota Land Cruiser 40 CR-01

CR-01 chassis crawler heeft speciale functies als zware ladder frame met sterke maar toch lichte geperst aluminium kanalen en hars kruisbanden. De ruimte bespaard door het monteren van een compacte planetaire versnellingsbak kan de batterij lager op het chassis worden bevestigd voor een optimaal zwaartepunt.

Planetaire versnellingsbak komt met een 20T pinion versnelling voor een 40.5:1 overbrengingsverhouding. Afzonderlijk verkrijgbaar zijn pinions van 16T tot en met 25T voor de overbrengingsverhoudingen die variëren van 50.6: 1 tot 32.4:1. Kit bevat ook 540 type motor, terwijl de 2-kanaals R / C-systeem, ESC, en 7.2V batterij en lader apart aangeschaft moeten worden.

4-link draad bladvering biedt de flexibiliteit die nodig is om moeilijk rotsachtig terrein te bedwingen. De dempers zijn aangesloten op veerpannen via koppelingen, die vervolgens worden aangesloten via stabilisator torsiestaaf om goed evenwicht te bieden.

Nieuw ontworpen 3-delige beadlock wielen zijn gemonteerd met massale rock crawler banden met een diameter van 125mm en een breedte van 56mm. Deze werken samen met de ophanging om een indrukwekkende hoeveelheid bodemvrijheid te creeeren.

Volledig voorzien van kogellagers
Planetaire versnellingsbak komt met 20T pinion versnelling voor een 40.5:1 overbrengingsverhouding
Vereist ESC en 2ch Radio met 1 servo
Vereist verven and montage

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2