58404 – RC DB01 Baldre – DB01

Written by , under Offroad
Leave a Comment

58404 baldre db01

58404 baldre db01

Na de recente succesvolle lancering van de DB01 chassis buggy Durga, zijn onze ontwerpers bereidt momenteel de 2e release, Baldre (uitgesproken als “Baldr” of “Baldur” zoals in de godheid in de Noordse mythologie). Terwijl de body parts set (ITEM 51338) al eerder ingevoerd zijn, kondigen we nu officieel de complete montage kit aan. Met volledig-twin riem aandrijving en andere innovaties ontwikkeld op basis van de race-proven TRF501X, zet deze buggy TRF racing features in de handen van alledaagse racers.

58404 baldre db01 chassis

58404 baldre db01 chassis

Alle nieuwe DB01 chassis lokaliseren de zware onderdelen zoals accu en motor in de buurt van het centrum voor een optimale gewichtsverdeling.
Race-bewezen en betrouwbare 2-riem aangedreven 4WD-systeem beschikt over gelijke lengte aandrijfriemen en is volledig omheind met ABS hars covers om vuil en puin buiten te houden.
Chassis heeft geïntegreerde schotten, die het aantal onderdelen vermindert en vereenvoudigt het onderhoud.
Sterke ABS hars 4-wheel double wishbone ophanging systeem beschikt over dezelfde configuratie als de race-bewezen TRF501X en biedt een breed scala aan instelmogelijkheden.
Volledige kogellagers om wrijvingsverlies te verminderen voor een verbeterde efficiëntie.
Nieuwe buggy body met achtervleugel is gemaakt van lichtgewicht polycarbonaat materiaal.
Wielen, banden, en Type 540 motor zijn inbegrepen.
2-kanaals zender, ESC, 7.2V batterij en lader afzonderlijk vereist.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2