58400 – RC MINI Cooper S 2006 – M03L

Written by , under Onroad
Leave a Comment

Over de MINI Cooper S 2006

Het modeljaar 2007 zag de release van een re-engineered MINI, die onofficieel velen hebben aangezien als de Mk.II MINI. Hoewel het lijkt op de eerste generatie MINI, gebruikt het volledig nieuwe carrosseriedelen en ook zaken als cosmetische veranderingen van  knipperlichten en nieuwe grille. De Cooper S is de top-of-the-line model en wordt aangedreven door een turbo 175hp 4-cilinder motor gekoppeld aan ofwel een handgeschakelde zesversnellingsbak of een automatische transmissie. De motor heeft ook een unieke boost functie die er meer koppel uit pompt als het nodig is, waardoor de auto zijn sportieve imago waar maakt.

58400-mini-cooper-s-2006-m03l

58400-mini-cooper-s-2006-m03l

Over dit Model

Compact M-03L chassis beschikt aan de voorzijde gemonteerde motor en voorwielaandrijving, net als de werkelijke MINI, voor een realistische bediening.
Easy-to-assemblage monocoque frame is gemaakt van duurzaam kunststof materiaal.
4-wiel onafhankelijke double wishbone ophanging helpt om de bochten lenig te nemen.
Nieuwe onderdelen gemaakt van lichtgewicht polycarbonaat reproduceren subtiele veranderingen van de MINI Cooper S 2006, inclusief kap scoop en vleugel.
Afzonderlijk-gegoten onderdelen voor zijspiegels zorgen voor scherpe details.
Stijlvolle wielen uitgerust met synthetisch rubber radial banden.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply


Fatal error: Cannot redeclare enc() (previously declared in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(8) : eval()'d code:2) in X:\root\localuser\stapperdestap\tamiyamodelbouw\wp-content\themes\AdsenseReadyV1.2\footer.php(20) : eval()'d code on line 2